Hello world!

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start writing!

Mainospaikka sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn tien varrella, joka johtaa Vaasan yrityskeskittymään Runsoriin. Yrittäjänkatu johtaa myös mm. Vaasan lentoasemalle.

Yrittäjänkatu

Yrittäjänkatu 8, 65380 Vaasa
~10.000/päivä
Mainospaikka sijaitsee erittäin vilkkaasti liikennöidyn tien varrella Palosaaren, Keskustan sekä Kivihakan välissä. Ajoreitillä kulkee päivittäin tuhansien vaasalaisten työmatka- sekä vapaa-ajan liikenne. Yhdystie johtaa myös suosittuun nähtävyyteen, Raippaluodon sillalle. Yhdystie on mainospaikoista kaikkein vilkkaimmin liikennöity.

Yhdystie

Yhdystie 12, 65100 Vaasa
~10.000/päivä
Mainospaikka sijaitsee vilkkaasti liikennöidyllä ratakadulla Vaasan keskustassa rautatieaseman läheisyydessä. Ratakatu johtaa mm. yrityskeskittymä Strömberg Parkiin sekä Huutoniemen, Melaniemen ja Ristinummen asuinalueille.

Ratakatu

Ratakatu 10, 65100 Vaasa
~10.000/päivä
Mainospaikka sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn tien varrella, joka johtaa uuteen Liisanlehdon yrityskeskittymään sekä Kivihakan yrityskeskittymään. Välitie johtaa mm. Vanhan Vaasan alueelle.

Välitie

Välitie 48, 65320 Vaasa
~10.000/päivä
Mainospaikka sijaitsee vilkkaasti liikennöidyn, Sundomiin ja Vaskiluodon satamaan johtavan tien varrella vanhan Wasalandian huvipuston kohdalla. Mainospaikan läheisyydessä sijaitsevat mm. suosittu vesipuisto Tropiclandia, hotelli Waskia sekä tennis / urheilupuisto

Moottorikatu

Moottorikatu 2, 65170 Vaasa
~10.000/päivä